تابلو برق سنتی چیست ؟ خرید + فروش + قیمت در تهران

آشنایی با تابلو برق سنتی و ویژگی های آن

تابلو برق سنتی چیست؟

تابلو برق سنتی چیست ؟ تابلو برق سنتی دارنده باکس یا این که محفظه ای پلاستیکی و یا این که فلزی میباشد. تفاوت این گونه تابلو برق ها با مدل صنعتی، در اندازه و سایز و همینطور ابزار هایی که برای تولید آن به کارگیری می‌شود، است.
این مدل از اشکال تابلو برق ها، دارنده وزن و اندازه های زیاد میباشد و این مسئله یک معایب بسیار مهم در بکارگیری از آن است. ولی بایستی بیان کرد که ارزش آن مطلوب و ارزان میباشد.
همینطور سرعت مونتاژ قطعات گوناگون در‌این تابلو برق بالا میباشد.

بالاترین ولتاژ آن 24 کیلو وات هست و دارنده فشار میانگین هست.
در بیش تر مورد ها برای صرفه جویی در قیمت، از آهن و قلع و یا این که آهن گالوانیزه بکارگیری می‌کنند.

در بعضی از مورد ها، مثل کارگاه های غذایی برای این که تابلو، مبتلا به زنگ زدگی نشود از استیل برای تولید آن به کارگیری می‌کنند.

تابلو برق سنتی

تفاوت تابلو برق سنتی و صنعتی

میتوان بیان کرد، تفاوت تابلو برق های سنتی کهن با تابلو برق های صنعتی مدرن، در امکانات به کار رفته برای تولید و مهم تر از آن اندازه های کالا میباشد.
بکارگیری از تابلو های برق در تمام فضا های صنعتی و کارخانه ها، کاربرد فراوانی دارااست. در حقیقت واجب ترین قسمت کارخانه و پروژه صنعتی، تابلو برق ها می باشند.

اشکال تابلو برق

 تابلو برق فضا هایی میباشند که در جهت نصب امکانات برقی از آن به کارگیری میکنند. این تابلو ها به طور محفظه بسته، تولید می گردد.

عامل این مدل تولید، آن میباشد که تمام امکانات برق دار، در دسترس هست. همینطور اشتباهات و خطراتی که در نصب تجهیزات و وجود عوامل محیطی موجود هست از عارضه های دیگر، مدل تولید این تابلوها میباشد.

امکانات الکتریکی، اتوماسیون یا این که برق صنعتی در تابلو برق های گوناگون نصب میگردد. از وظایف این تابلوها، می شود به پخش برق میان امکانات گوناگون، تصحیح کردن ضریب توان و کنترل دستی و اتومات برق های صنعتی و… اشاره نمود.

اشکال تابلو برق از لحاظ های گوناگونی قابل تقسیم بندی میباشد.

  • ظاهری
  • ساختمان
  • کارایی
  • ایستایی

    در یک تقسیم بندی کلی، تابلو برق را می شود به دو نوع تابلو برق سنتی و تابلو برق صنعتی مجموعه بندی کرد.

خصوصیت های تابلو برق سنتی چیست

ولتاژ عبوری از قطعات گوناگون تابلو برق سنتی به دو مدل MV و LV تقسیم میگردد. این معیار ولتاژ از کمتر از 1000 ولت و فی مابین 1000 تا 36000 ولت است.

درباره با قطعات الکتریکی و مکانیکی این مدل از تابلو برق بایستی بیان کرد که دمای کار آن در یک دمای معلوم میباشد و در صورت بالا رفتن دما، قطعات آن صدمه دیده و نابود میشوند.

چنانچه بخواهید این قطعات حاد در اشکال تابلو برق سنتی را عوض نمایید، از کیفیت و عملکرد تابلو کم می گردد.
بهتر میباشد با بکارگیری فن و فیلتر و یا این که کولرهای منحصر این کار، دمای فضای درون تابلو برق را پایین آورد و هوا را عوض کرد، تا از حرارت قطعه ها کم گردد. براین اساس یکی دیگر از سیستم های مهم در تابلو برق سنتی، سیستم خنک کننده آن میباشد.

قطعات کاربردی تابلو برق سنتی چیست

کاربردی ترین قطعات، مورد به کارگیری در‌این  مدل از‌اشکال تابلو برق ها، ریل ها و داکت ها میباشند. ریل ها مثل اسکلت ساختمان می باشند که روی آن پی ال سی، ترمینال ها و دژنکتور جای میگیرد.

در نخستین فعالیت نیز تابلو را داکت کشی می نمایند. مهم ترین قطعه در تابلو برق‌سنتی، کنتاکتور میباشد که از آن برای خاموش کردن اصلی مدار، به کارگیری می نمایند.

فیوز های تک پل و دو پل روی این قطعه نصب میگردند. قطعه دیگر مدار قطع قوس الکتریکی میباشد که استفاده آن پیشگیری از حریق سوزی، هنگام تخلیه جریان ناگهانی میباشد.

برای برقراری ارتباط با کارشناسان نیرو ترانس کلیک کنید 

مکان های استفاده از تابلو برق سنتی

این مدل از اشکال تابلو برق ها در پایانه های پخش، ساختمان های تجاری و سازمانی، پایانه های برق و مبدل، سوله های صنعتی و پالایشگاه ها، سوله های ورقه، ذوب فلزات و… مورد بکارگیری قرار می‌گیرد.

در واقع هر محیطی که از انرژی الکتریکی به کارگیری میشود، این دستگاه نیز به فعالیت برده میشود.

همانگونه که گفته شد، تفاوت کلی تابلو برق سنتی و صنعتی در تعداد امکانات و مدل امکانات میباشد. در حقیقت امکانات به عمل برده شده در تابلو برق صنعتی توسعه یافته تر می‌باشند.

قطعات تابلو برق صنعتی چیست

فیوزها اصلی ترین ابزار های این مدل تابلو می‌باشد. کار این قطعه مراقبت از مدارها در مقابل اتصالات کوتاه و همینطور اضافه بار است.

در زمانی که وضعیت غیر‌طبیعی در کانال به وجود بیاید، مثل عبور جریان غیر‌مجاز، به طور‌اتوماتیک، جریان الکتریکی را جدا می‌کند، یکی‌ از قطعات در تابلو برق صنعتی، کلید کامپکت میباشد.
نقش اصلی  این قطعه مراقبت از دستگاه در برابر اضافه بار و اشتباهات الکتریکی‌میباشد و تفاوت آن با کلید مینیاتوری، تفاوت در ولتاژ و فرکانس می‌باشد.

لامپ سیگنال و لامپ هشدار نیز یکی دیگر از قطعات تابلو‌صنعتی میباشد. این لامپ ها حالت خاموشی و پر‌نور بودن بقیه قطعات را نشان میدهد.

چنانچه ایرادی در قطعات به وجود آید، این لامپ ها اعلام خطر مینمایند.
درباره با تمامی تابلو برق ها بایستی به اصول کلی و استاندارد های مرتبط با آن‌ها مثل جايگاه مراقبتی IP، رویارویی با عوامل جوی توجه نمود.

تابلو برق سنتی چیست

امیدواریم مطلب تابلو برق سنتی چیست ، مطلبی مفید بوده باشد. در صورت داشتن هرگونه سوال و یا نظری برای ما کامنت بگذارید تا کارشناسان نیرو ترانس در اسرع وقت پاسخگوی شما یاشند.

‫0/5 ‫(0 نظر)
تابلو برق سنتی چیست
فهرست مطالب
Scroll To Top