بلاگ

ترانسفورماتور کم تلفات

ترانسفورماتور کم تلفات

تولید و انتقال انرژی الکتریکی بین دو یا چند سیم پیچ توسط ترانسفورماتورها انجام می‌شود و برای انتقال برق خانه‌ها، کارخانه‌ها و صنایع مختلف استفاده می‌شود. زمان استفاده از ترانسفورماتورها با اتصال به برق انرژی زیادی تلف می‌شود. ترانسفورماتورها شامل انوع متنوعی هستند که یکی از پر استفاده‌ترین آن‌ها ترانسفورماتور کم تلفات است که به مشترکین توصیه می‌شوند.

صرفه جویی در انرژی، یک هدف مهم برای نیروگاه‌ها و همینطور ترانسفورماتورهاست. در ترانسفورماتور انواعی از تلفات مثل تلفات آهن (تلفات هیسترزیس، تلفات فوکو و تلفات جریان گردابی)، تلفات مس (به دلیل مقاومت اهمی)، تلفات در الکتریک ممکن است رخ دهد. ترانسفورماتورهای کم تلفات (کم ضرر) با ارتقاء مدیریت ولتاژ، بهبود انرژی و صرفه‌ ‎جویی هزینه می‎‌توانند تا ۱۲ درصد مصرف انرژی را کم کنند.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

فروشگاه نیرو ترانس، عرضه کننده انواع ترانس جریان ct

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ترانسفورماتور کم تلفاتترانسفورماتور کم تلفات ویژگی‌ها و مشخصات مطلوبی نسبت به انواع دیگر ترانسفورماتور دارد. با نصب این نوع می‌توان در زمان کوتاه به صرفه‎‌ جویی در انرژی رسید؛ همچنین طول عمر بالایی دارند و تلفات در آن‌ها به بیش از ۲۰ درصد می‌رسد. انتخاب مواد کم تلفات در هسته و سیم پیچ ترانس، کاهش تلفات صورت می‌گیرد.

تأییدیه از وزارتخانه‌ها، شرکت توانیرو و سایر سازمان‌ها، استاندارد و مشخصات زیست محیطی اروپا دارد؛ به علاوه ترانسفورماتور کم تلفات را می‌‎توان مستقیم به تابلو برق MV و LV نصب کرد که یک پست پکیج تشکیل شود. درتوان ۲۵ تا ۵۰۰۰ کیلو ولت آمپر و ولتاژ ۲۰ و ۳۲ کیلو ولت ساخته می‌شوند. فن خنک کننده موجود ترانسفورماتور کم تلفات باعث کاهش گرما در دستگاه به هنگام کار می‌شود.

کاربرد ترانسفورماتور کم تلفات

ترانسفورماتور کم تلفات یکی از جمله کاربردی‌ترین تجهیزات شناخته شده است، که جریان برق را دریافت می‌کند و به نقاط گوناگون می‌فرستد. ترانسفورماتور کم تلفات قابلیت‌ها و کاربردهای زیادی در زمینه‌های گوناگون دارد که به سه بخش قدرت، صنعت و الکترونیک تقسیم می‌شوند.

💠 بخش شبکه قدرت: ترانسفورماتور کم تلفات مهم‌‎ترین استفاده را در بخش شبکه قدرت دارد که ولتاژ را در مصرف کننده زیاد و در مصرف کننده کم می‌کند و باعث صرفه جویی مصرف انرژی می‌شود. ترانس نیروگاه‌ها، ترانس توزیع و اتو ترانس از نوع قدرت و در نوع یک فاز و سه فاز هستند.

💠 بخش صنعت: انرژی الکتریکی که نیروگاه تولید می‌کند و به بخش‌های مختلف می‌فرستد، به گونه‌های مختلف استفاده می‌شود. دستگاهی که انرژی الکترکی را مصرف می‌کند، به گونه‎‌ای ساخته شده‌اند که برق تولیدی را بدون تغییر استفاده می‌کنند، اما در بعضی مواقع، باید ولتاژ برق تولیدی مناسب استفاده آن تغییر و به اندازه‌های مختلف تبدیل شود. مثلاً ایزولاسیون که برای حفاظت ترانسفورماتور انجام می‌شود. ترانس جوشکاری و ترانس‌هایی که در راه آن استفاده می‌شوند، صنعتی هستند و با جریان برق AC کار می‌کنند.

💠 بخش الکترونیک قدرت: برای کاربردهای بخش قدرت و صنعت از ترانسفورماتور با فرکانس برق شهری استفاده می‌شود، ولی با پیشرفت علم ترانس با فرکانس بالا نیز استفاده رایجی پیدا کرده‌اند. در بخش الکترونیک استفاده از برق سه فاز بخش شبکه قدرت ممکن نیست، پس باید ولتاژ تغییر کند و سطح ولتاژ پایین بیاید به این صورت که برق شهری AC به برق مستقییم DC تبدیل می‌شود.

💠💠💠💠💠

بهترین برند‌های ترانس ولتاژ pt را از نیرو ترانس بخواهید.

💠💠💠💠💠

تفاوت ترانس کم تلفات و نرمال

تفاوت ترانس کم تلفات و نرمال

ترانس کم تلفات محصول جدید شناخته شده‌ای است که بر اساس دستور العمل‌های مشخصی ارائه شده است که علاوه بر شباهت‌هایی که با ترانس نرمال دارند، دارای تفاوت‌هایی از لحاظ مواد اولیه، وزن و ابعاد، شکل ظاهری، بهره برداری و… است که به بررسی برخی از آن‌ها می‌پردازیم.

🔶 از لحاظ مواد اولیه، جنس ورق هسته نوع M۱۵۰-۳۰.۵ ترانس کم تلفات، حداکثر تلفات ۱٫۵ وات در کیلوگرم است، ولی جنس ورق هسته نوع M۱۰۵-۳۰.۵ حداکثر تلفات ۱٫۰۵ در کیلوگرم است. روغنی استفاده شده در ترانس کم تلفات، نوع جدید طبق استاندارد IEC ۶۰۲۹۶است؛ در صورتیکه روغن استفاده شده در ترانس نرمال روغن کلاس یک است. حداکثر دمای محیط نصب در ترانس کم تلفات، ۴۵ درجه سانتی گراد ولی حداکثر دما محیط ترانس نرمال ۴۰ درجه سانتی گراد است.

🔶 از لحاظ قیمت، هزینه لازم برای خرید ترانس کم تلفات بیشتر از قیمت ترانس نرمال است؛ باتوجه اینکه ترانس کم تلفات باعث کاهش تلفات و انرژی مصرفی می‌شود، هزینه مازاد تا ۲۴ ماه پس از خرید، برگشت داده می‌شود و بعد از آن صرفه‌جویی در انرژی است.

🔶 ترانس کم تلفات ۱۰ درصد بیشتر از ترانس نرمال ابعاد و وزن دارند.

🔶 ترانس‌های نرمال مطابق استاندارد DIN42503 و ترانس‌های کم تلفات مطابق استاندارد DIN42500 تولید شده‌اند.

🔶 ترانس کم تلفات از لحاظ ظاهر، بزرگ‎تر از ترانس نرمال هستند.

🔶 از نظر بهره‌برداری ترانسفورماتورهای کم تلفات و نرمال، مشخصات مشابه دارند بدون تغییر در تجهیزات شبکه جایگزین هم می‌شوند.

سخن نهایی

در این مقاله کاربرد ترانسفورماتور کم تلفات و تفاوت ترانس کم تلفات و نرمال مورد بررسی قرار گرفت. درصورت وجود هرگونه نظر یا سؤال، نیرو ترانس با آغوشی باز پذیرای نظرات و سؤالات شماست؛ برای ما کامنت بگذارید یا با شماره‌های درج شده در وبسایت با ما تماس بگیرید.

نوشته شده در تاریخ ۲۶ آبان ۱۴۰۰

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *