بلاگ

طراحی و ساخت تابلو برق فشار قوی

طراحی و ساخت تابلو برق فشار قوی

تابلو برق فشار قوی چیست؟

طراحی و ساخت تابلو برق فشار قوی: ولتاژ بالا برای مقاومت در برابر فشارهای مکانیکی، الکتریکی و حرارتی ناشی از ضربه، ارتعاش و خطاهای اتصال کوتاه طراحی شده است تا الزامات زیست محیطی و ایمنی صنایع را برآورده کند. تابلو برق صنعتی و تابلو برق سنتی به عنوان وسیله الکتریکی مورد استفاده برای حفاظت، جداسازی و کنترل هرگونه تجهیزات الکتریکی تعریف می‌شود. این دستگاه از چندین قطع کننده مدار، سوئیچ‌ها و فیوزهای فشار قوی تشکیل شده است. آن‌ها خطاها و مدارهای کوتاه را قطع می‌کنند بدون این که بر سایر وسایل الکتریکی مدار یا دیگر مدار سازگار تأثیر بگذارند.

هنگامی‌که مدار را قطع می‌کند، دیگر قسمت‌های مدار را متوقف نمی‌کند، آن‌ها به طور مداوم بدون هیچ گونه اختلالی به دلیل تابلو کار، کار خود را انجام می‌دهند. این تابلو برق‌ها در ابعاد و اندازه‌های مختلف تهیه و تولید شده‌اند و به دسته‌های مختلف تقسیم می‌شوند. تابلو برق‌های فشار قوی دارای ظرفیت ولتاژ تا ۱۰۰۰ تا ۴۱۶۰ ولت است؛ که در طراحی تابلو برق فشار قوی مورد توجه قرار می‌گیرد. برای ساخت تابلو برق فشار قوی به اجزایی که در آن قرار می‌گیرد توجه می‌شود.

 ساخت تابلو برق فشار قوی


پیشنهاد مطالعه👈🏻 : ساخت تابلو برق


کاربرد تابلو برق فشار قوی

از تابلو برق‌های فشار قوی برای کنترل موتور و ژنراتورهای مختلف استفاده می‌شود. این موتورها قابل استفاده برای ولتاژهای بالا هستند و برای موارد مختلف استفاده می‌شوند. امروزه تابلو برق فشار قوی در انتقال منبع تغذیه از نیروگاه‌های مختلف استفاده می‌شود و به دلیل انتقال نیرو در سطح ولتاژ بالا، گزینه مناسبی است. همچنین برای پنل‌های توزیع معمولی و تخصصی قابل استفاده می‌باشد. در سیستم‌های توزیع بخش کنترل باید دارای قابلیت سوئیچینگ باشد تا قابلیت کنترل داشته باشد. به همین دلیل تابلو برق ۲۰ کیلو ولت در فاصله‌های مختلف قرار می‌گیرد. این تابلو برق‌ها می‌توانند ولتاژهای بالا و بیش از ۷۶۵۰۰۰ ولت را پشتیبانی کنند.

فروشگاه نیرو ترانس یکی از فروشگاه‌های با کیفیت و با قیمت مناسب است که افراد می‌توانند برای ساخت تابلو برق فشار قوی به آن مراجعه کنند. نیرو ترانس از جمله فروشگاه‌هایی است که طراحی تابلو برق 20kv را مطابق با نیازهای کاربران و طبق استانداردهای ملی و بین المللی انجام می‌دهد. لذا کاربران با خیالی آسوده می‌توانند تابلو برق ۲۰ کیلوولت را سفارش دهند. برای ثبت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی مندرج در سایت با ما در تماس باشید.

نیرو ترانس

چه تجهیزاتی برای ساخت تابلو برق 20kv نیاز است؟

🔶ساخت تابلو برق فشار قوی نیاز به تجهیزات مختلف دارد که از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

✔️دستگاه‌های جوشکاری: یکی از تجهیزاتی که برای ساخت تابلو برق 20kv نیاز است؛ دستگاه‌های جوش است. این دستگاه‌ها شامل قطعات زیادی است که از جمله می‌توان به گیوتین برش، پانچ ۱۲ و ۸ تنی؛ خم دستی؛ دستگاه مته کاری، دستگاه سه کاره برش و دستگاه سنگ فرز اشاره نمود. با کمک این تجهیزات عملیات جوش و برش انجام می‌شود. قطعات پس از جوشکاری، رنگ‌آمیزی می‌شوند و خاصیت ضد زنگ به دست می‌آورند.

✔️رنگ زدن: تابلو برق ۲۰ کیلو ولت در این مرحله رنگ‌بندی و عایق‌بندی می‌شود. پس از عملیات پرداخت کاری، رنگ کاری آغاز می‌شود. در برخی موارد از عملیات رنگ‌پاشی پودری با کمک دستگاه رنگ‌پاش استفاده می‌شود. در نهایت برای ساخت تابلو برق فشار قوی آن را از چنگک آویزان می‌کنند تا رنگ روی آن بنشیند و خشک شود.

✔️مونتاژ بدنه: برای طراحی تابلو برق ۲۰ کیلوولت؛ نوبت به مونتاژ بدنه می‌رسد. در این مرحله قطعات در جایگاه خود در بدنه قرار می‌گیرند. سپس به سبب تغییرپذیری و افزایش استحکام قطعات سوراخ کاری روی بدنه ایجاد می‌شود و عملیات پانج زنی صورت می‌گیرد.

✔️مونتاژ قطعات الکتریکی: بدنه اسکلتی در بخش مونتاژ بدنه تولید شده است و مونتاژ قطعات مرحله نهایی طراحی تابلو برق 20kv محسوب می‌شود. در این مرحله تمام اجزای تابلو برق فشار قوی به خوبی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و روی اسکلت نصب می‌شوند. در نهایت در بخش برق با توجه به‌اندازه‌های تعیین شده، خم می‌شوند و سوراخ می‌گردند.

طراحی تابلو برق فشار قوی

نکات نگهداری و حفاظت از تابلو برق فشار قوی

 برای نگه داری و تعمیر و حفاظت از تابلو برق ۲۰ کیلو ولت نیاز است نکات زیر را مد نظر قرار دهید:

✅از سرویس و نگهداری دوره‌ای کارشناسان بهره‌مند شوید.
✅در صورت وجود سیم و یا کابل خراب و معیوب سعی کنید در سریع‌ترین زمان ممکن اقدام به تعمیر نمایید.
✅کابل‌های ورودی و خروجی را طبق نقشه به ترمینال‌ها متصل نمایید.
✅تنظیمات حفاظتی بدنه تابلو برق را به خوبی انجام دهید.
✅تابلو برق را در محیط مناسب قرار دهید.
✅نظافت و تمیزی تابلو برق 20kv را به صورت دوره‌ای انجام بدهید.
✅جهت بالا رفتن طول عمر تابلو برق از تجهیزات کاهش اصطکاک استفاده کنید.
✅از عملکرد صحیح قطعات و رله‌ها و تجهیزات حفاظتی مطمئن شوید.
✅در صورت امکان صفحه نمایش اطلاعات تابلو برق را بررسی نمایید.
✅از فعالیت مناسب هیتر و ترموستات داخل تابلو برق مطمئن شوید.
✅دمای داخلی تابلو برق را چک کنید.
✅تا حد امکان اتصالات شستی‌ها و کابل‌ها و مقره‌ها را بررسی کنید.

 

سخن نهایی📝

در صورت وجود هر گونه اشکال و خرابی در ساخت تابلو برق ۲۰ کیلو ولت می‌توانید با نیروترانس تماس بگیرید.

فروشگاه نیرو ترانس از جمله فروشگاه‌هایی است که بستر مناسبی برای تعمیر و نگهداری و سرویس انواع تابلوهای برق؛ علی الخصوص تابلو برق 20kv فراهم کرده است. با توجه به اینکه نیروترانس از فروشگاه‌هایی است که طراحی تابلو برق فشار قوی را انجام می‌دهد؛ بهتر می‌تواند عملیات نگهداری و حفاظت را پیاده‌سازی نماید.

  جهت اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید.☎️

021-33928151


✏️ پیشنهادات و نظرات خود را با ما در مورد مقاله طراحی و ساخت تابلو برق فشار قوی به اشتراک بگذارید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *