بلاگ

نقشه ساخت تابلو برق

نقشه ساخت تابلو برق

انواع تابلو برق‌ها را معمولا در چهار مرحله طراحی و تولید می‌کنند. در واقع قبل از این که به سمت تولید تابلو برق بروید قطعا با دو مسلئه بسیار مهم رو به رو می‌شوید که این دو مسئله جانمایی تابلو و نقشه کشی آن می‌باشد. در مسئله جانمایی منظور ما بررسی مسائل فنی طرح است که نباید نسبت به آن بی‌توجه بود.  و اما تهیه کردن نقشه کار دارای دو نقشه جانمایی و ایزومتریک است.

اساسا ساخت این تابلو ها به مهارت و تخصص بالایی احتیاج دارد به همین علت باید ساخت این تابلو‌ها را به افراد متخصص و تکنسین‌های فنی مجرب بسپارید. و برای کارشناسان کنترل کیفیت محصول اهمیت بسیار بالایی دارد و حتما باید این کارشناسان وجود داشته باشند تا پس از مونتاژ و تست کارایی، ایمنی محصول را تایید کنند. معمولا ساخت تابلو برق‌ها در چهار مرحله انجام می‌شود که از جمله این مراحل می‌توان به مرحله برشکاری و جوشکاری تابلو، مرحله رنگ کاری، مرحله مونتاژ تابلو برق، شامل بدنه و اسکلت اصلی، مرحله مونتاژ قطعات الکتریکی اشاره کرد. در ادامه هر کدام از این مراحل را با جزئیات بیشتر مورد بررسی قرار می‌دهیم پس تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.


با ورود به دسته‌بندی تابلو برق سنتی میتوانید از محصولات ما و اطلاعاتی درباره این محصول بهره‌مند شوید.


نقشه ساخت تابلو برق

مراحل ساخت

مرحله اول جوشکاری و برش کاری تابلو برق: مسلما در مرحله اول باید بدنه تابلو برق طراحی و تولید شود. اساسا در تولید یک تابلو برق از ورق‌های فولادی ضد زنگ استفاده می‌شود. که اغلب ضخامت این ورق ها بین 1.5 mm تا 2.5 mm (میلی‌متر) است. البته توجه کنید که اندازه ضخامت تابلو‌ها با توجه به نوع کاربری و یا مکان نصب آن انتخاب می‌شود. حال مسائل جانمایی و نقشه کشی این تابلو‌ها باید مشخص شده باشند. باید بدانید که این تابلوها از دو بخش اصلی بدنه و شاسی ساخته می‌شوند.

معمولا این دو بخش را به‌وسیله پیچ و مهره‌ها به‌هم متصل می‌شوند. باید بدانید که در طراحی تابلوهای چند سلولی هم اتصالات به‌وسیله پیچ و مهره‌ها انجام می‌شود. زمانی که هر سلول باید طراحی شود باید بسیار حساسیت به خرج دهید یعنی فاصله هر سلول با سلول دیگر و یا اندازه هر سلول به صورتی باشد. که بتوان به قسمت‌های مختلف دسترسی داشته باشید و تعمیر یا بازرسی قطعات به راحتی انجام شود. و معمولا برای طراحی بدنه اصلی و یا متصل کردن قطعات بدنه، استفاده از جوشکاری یک امری لازم است. گفتنی است که جوشکاری انجام شده باید موجب می‌شود که اسکلت اصلی مقاومت بالایی داشته باشد.

مرحله دوم رنگ کاری: لازم است بدانید این مرحله به‌نوبه خود در چهار مرحله انجام می شود. که مرحله اول آن چربی زدایی است که به‌وسیله این مرحله محلول‌های شیمیایی همچون بنزین، نفت، بسیاری از محلول‌های قلیایی پاک می‌شوند می‌توان این کار را با استفاده از روش اولتراسونیک انجام داد. پس از اتمام این مرحله نوبت به دو کار زنگ زدایی و فرز کاری می‌رسد. اساسا زنگ زدایی به‌وسیله برس‌های سیمی و یا سمباده‌ها انجام می‌شود. در این مرحله می‌توان از محلول‌های اسیدی بسیار قوی هم استفاده نمود.

برای مثال محلول‌های اسیدی قوی همچون اسید کلریدریک و یا اسید سولفوریک را می‌توان نام برد. مرحله سوم فسفاته کاری نام دارد این مرحله از زنگ زدن سطح فلزات جلوگیری می‌نماید. و حتی میزان چسبندگی فلز را تقویت می‌نماید. انجام این مرحله می‌تواند که به رنگ کاری مرحله آخر کمک کند. و رنگ کاری سطوح به راحتی انجام شود. مرحله آخر رنگ کاری تابلو برق است که بسیار مهم است. توجه کنید که در مرحله رنگ کاری نوع رنگ، شیوه رنگ‌کاری، ضخامت آن تاثیر مستقیمی روی ماندگاری و طول عمر تابلو دارد. زمانی ضخامت رنگ باید بالا باشد. که از تابلو برق در محیط‌های خشن صنعتی که با محلول‌های شیمیایی در تماس‌اند، استفاده می‌شود.


با ورود به دسته‌بندی تابلو برق صنعتی میتوانید از محصولات ما و اطلاعاتی درباره این محصول بهره‌مند شوید.


مرحله سوم مونتاژ تابلو برق، اسکلت و بدنه اصلی: پس از انجام مرحله رنگ کاری شده، تمام قطعات رنگ شده به وسیله پانچ و یا پیچ و مهره روی هم سوار می‌شوند. قطعا این مرحله بر اساسا نقشه تعیین شده انجام می شود. هنگام مونتاژ قطعات بدنه این احتمال وجود دارد که بعضی از قسمت‌ها نسبت به اندازه تعیین شده بزرگ تر و یا کوچک تر باشند. به همین دلیل است که بسیاری از عملیات پانچ زنی و یا سوراخ کاری را قبل از مرحله اول به این مرحله انتقال می‌دهند.

مرحله چهارم مونتاژ قطعات: پس آماده شدن بدنه اصلی تابلو برق به سراغ نسبت قطعات الکتریکی می‌روند و سلامتی آن‌ها را تست می‌کنند. در این مرحله بر اساسا نقشه تهیه شده. کل قطعات الکتریکی لازم همچون پریز، کنتاکتورها، تابلو نمایشگرها و کلیدها و … روی تابلو نصب می‌شوند. دقت کنید که نصب قطعات الکتریکی با توجه به نوع و شکل تابلو برق متفاوت خواهد بود. پس از پایان مونتاژ قطعات لازم است که از سلامت آن‌ها اطمینان حاصل شود.

مرحله پنجم تست کنترل و کیفیت: پس از انجام مراحل بالا کارشناس کنترل کیفیت بر اساس پروتکل‌های تعریف شده شروع به تست دستگاه می‌نماید، آن را تایید می‌کند.

جهت اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید.

021-33934449
021-33928151
09121036242
09121233540

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *